Rekordný počet vodičov absolvuje kurzy informovanosti o rýchlosti


Použitie kurzov rekvalifikácie vodiča, aby sa predišlo trestným bodom a pokuta sa zvýšila o tretinu za päť rokov.
V minulom roku sa po prepustení z vedenia trestných činov zúčastnilo 1,45 milióna britských motoristov, čo predstavuje nárast o 36 % na začiatku 1,03 milióna. Z toho vyplýva, že kurzy ukončili viac ako 10 miliónov ľudí, pretože rok 2010.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

• Vrahoví vodiči sa chystajú čeliť životu za mrežami
Mnohým populárnym typom v roku 2018 bolo povedomie o rýchlosti s 1,19 milióna účastníkov, podľa analýzy údajov o tlačovej asociácii údajov z Národného systému preškolenia páchateľov šoférov (NDOR).
Medzitým nedávno predstavené kurzy povedomia o diaľnici sa zúčastnili takmer 110 000 vodičov. Účelom týchto druhov kurzov je pomôcť vodičom porozumieť inteligentným zákonom o diaľnici, ako sú limity variabilnej rýchlosti a signály červeného X.
• Škrty dôstojníka majú opustené cesty ako „Wacky Races“, hovorí policajný šéf
Vodičom, ktorí spáchajú menšie trestné činy ako alternatívu k trestom bodov alebo pokutou, sa poskytuje osem rôznych kurzov NDOR, čo stálo okolo 75 až 99 GBP. Motoristi sa nemôžu zúčastniť oveľa viac ako jedného testu do troch rokov.
Steve Gooding, riaditeľ nadácie Rac Foundation, uviedol: „Tieto údaje naznačujú, že, čo je prekvapivo, tak početné, ako jeden zo štyroch vodičov, bol teraz poslaný späť do triedy na porušovanie zákona o cestnej premávke – dúfajme, že sa objavia ako veľvyslanci pre lepšiu, oveľa viac Zodpovedné motorické správanie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *