Honda Civic Type R 2015 odhalený v Ženeve: Ceny, obrázky a video


Po mesiacoch upútavkových obrazov, prototypov, ako aj silne maskovaných špionážnych záberov, Honda Civic Type R, ktorý bol pripravený na výrobu Rodina. Šou. Nováčik, ktorý sa nazýva „pretekárske vozidlo pre cestu“, je pripravený prevziať nový Ford Focus RS, tiež debutuje na výstave.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

• Nakoniec sme riadili nový typ Honda Civic Type R! Kliknutím doprava tu skontrolujete našu úplnú kontrolu.
Spoločnosť Honda oznámila, že jeho horúca Civic bude cena od 29 995 GBP, pričom verzia GT pridá 2 300 GBP na toto číslo. Japonská značka tiež odhalila, že Nový Mega Hatch nastavila popálený čas okolo Nurburgring Nordschelife s kolesom 7 minút 50,63 s blízko výrobnej špecifikácie Guise. Honda tiež naznačila, že ľahká verzia Civic Type R zameraná na stopu môže byť na ceste, prejdite dolu stránkou, kde nájdete viac.
2015 Honda Civic Type R Ženeva vystavuje video

Nový občiansky typ R je vybavený 2,0-litrovým preplňovaným benzínovým motorom VTEC, ktorý produkuje krútiaci moment 306 koní a krútiaci moment 400 Nm. Motor červená linky o 7 000 ot./min. A dodáva najvyšší krútiaci moment už od 2 500 ot./min.
65

Pomôže to poháňať horúci poklop od 0 do 62 mph iba za 5,7 sekundy, ako aj na najvyššiu rýchlosť 167 mph. Všetky automobily využijú šesťstupňovú manuálnu prevodovku s napájaním smerovaným prednými kolesami, na rozdiel od zaostrenia pohonu všetkých kolies Rs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *