Nové odhalené úrovne Toyota Yaris Y20 a GR Sport Tink


Toyota odhalili dva nové zväzky TRIM pre Yaris, nazývané Y20 a GR Sport, ovplyvnené Toyota Yaris z roku 1998 Toyota Yaris a Hardcore Toyota Yaris GRMN. Náklady sa začínajú na 17 465 GBP za Y20 a 19 835 GBP za GR Sport.
Ako ste možno uhádli, Y20 oslavuje 20 rokov štítku Yaris. Prvých 100 Y20 bude modely s obmedzenou edíciou, dokončené v rovnakej zlatej kovovej farbe ako pôvodný z roku 1998 Yaris. Strecha, stĺpy a zrkadlové čiapky budú dokončené v tmavo šedej farbe.
Reklama – článok pokračuje nižšie

• Najlepšie hatchbacky na nákup
Okrem tejto špeciálnej edície Toyota predstaví úroveň výbavy „Y20“ v celom rozsahu Yaris. Valca obsahuje 16-palcové zliatinové kolesá, dvojfarebný plán farby (s výberom zlata, bielej alebo striebornej karosérie), tónované zadné okná, čerstvé bočné sukne, nové predné mriežky a odznaky Y20.
13

Vo vnútri Y20 dostane predné sedadlá s vyvalením, ktoré sú vyrazené logom „Y20“ a saténovou povrchovou úpravou pre Gearstick Gaiter Surround, Air-Vents a Grilles Grilles. Náklady na Toyota Yaris Y20 začínajú na 17 465 GBP za príručku 1,5-litrový benzín a zvýšia sa na 19 820 GBP za automatický hybrid s 1,5 litrom.
Toyota tiež odhalila novú úroveň výbavy Yaris Gr, ovplyvnenú Hot Yaris Grmn Hot Hatch. Cena za 19 835 GBP, zväzok vylepšuje zavesenie Yarisa, so sadou športového zavesenia Sachs (podobne ako za zavesenie namontovaným na GRMN), poklesom 15 mm výšky výletu a solídnym protivzdušňovým barom.
Vizuálne, GR Sport prijíma čierny spojler topánok, dvojtónový náter, voštinová mriežka, tónované zadné okná, čiapky čiernych zrkadiel, obklopovanie čiernej hmly, špeciálne dvojice svetlometov a čerstvá sada 17-palcovej zliatiny Kolesá, zabalené v rovnakých pneumatikách Bridgestone Potenza RE50 ako GRMN.
Vo vnútri je Yaris Gr Sport vybavený čiernym hlavičkou, čiernymi „gr“ špičkovými podlahovými matmi, športovým volantom požičaným od GT86 a párom športových sedadiel s ultrasede, ktoré sú tiež označené logom GR.
Teraz sme skontrolovali naše hodnotenie Toyota Yaris Grmn. Pochopte sme vašim myšlienkam v sekcii komentárov nižšie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *