Nové testy MPG o metóde


automobiloch a profesionáli na trhu s nákladnými automobilmi vylepšujú metódu, ktorá sa vypočítava ekonomická klíma, aby sa zlepšila jazda v reálnom svete.
Automatické odhalenie LED vyžaduje, aby bol súčasný systém-ktorý vytvára mestské, mimostrelkové a integrované čísla prostredníctvom irelevantného laboratórneho testovania-, ktorý sa má zošrotovať. Vo svojej polohe by mala byť klasifikáciou, ktorá oveľa presnejšie ukazuje, čo môžu motoristi očakávať, že dosiahnu každodenné.
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

A vyzerá to, že sa to stane. Teraz prebiehajú diskusie o vypracovaní nového systému-ktorý sa má nazývať Cyklus testovacieho cyklu automobilov okolo sveta (WLTC) (WLTC).
Tento plán je spoločným podnikom medzi európskou kompenzáciou, ako aj OSN, a tiež by vytvoril celosvetovo spoločné pre stanovenie hospodárskeho podnebia paliva, ako aj údaje o emisiách výfukových plynov. Takisto by presne definovalo, ako sa určujú častice nafty, ako aj postupy na kvantifikáciu spotreby energie hybridov, ako aj EV.
Dokumenty, ktoré zistila spoločnosť CAR REASE, naznačujú, že WLTC sa bude uplatňovať v celej Veľkej Británii, ako aj v Európe, okrem Číny, Indie, Japonska, Južnej Kórey a USA.
Jeden koncept, ktorý je na stole, je zverejnenie dvoch čísel MPG pre každé nové auto, ktoré poskytujú najlepší a najhorší scenár. Úplne by pochádzalo z testovania prázdneho auta so všetkými doplnkovými systémami-napríklad klimatizáciou, zvukom a svetlometmi-sa zmenilo. Druhá by bola z automobilov a nákladného auta, pričom by sa to celá sada zapínala, ako aj úplný doplnok cestujúcich.
Túto správu privítala britská organizácia pre autá a trhu s nákladnými automobilmi, spoločnosťou výrobcov motorových motorov, ako aj obchodníkov. Uviedla, že modifikácia by eliminovala súčasné zameranie na vytvorenie nových inovácií, ktoré asistované automobily a nákladné vozidlá vykonávajú dobre v MPG, ako aj v testoch CO2, avšak nie na ceste.
Neočakávajte, že žiadny typ modifikácie rýchlo. Hodnotenie WLTC nie je možné dokončiť až do roku 2014, ako aj nové usmernenia sa nedostanú dopadom najmenej tri roky potom.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *