Aktualizácia spoločnosti Tesla zmení dotykovú obrazovku na konzolu Atari


Tesla vždy skryla „veľkonočné vajcia“ v rámci svojich infotainmentových systémov svojich dizajnov S, Design X a Design 3, ako aj najnovšia aktualizácia softvérových aplikácií zavádza schopnosť prehrávať sa Rôzne tradičné hry Atari. Verzia 9.0 predstavuje podobné asteroidy, ako aj stonožka, pričom pri zaparkovanom programe sa mení na tradičnú arkádovú konzolu.
Reklama – článok pokračuje nižšie

Prírastok prichádza spolu s množstvom užitočnejších – aj keď menej zábavných vylepšení. Všetky tri návrhy v zostave Tesla Zisk Modifikované jednotlivé rozhrania určené na uľahčenie používania systému.
Nové funkčné skupiny aplikácií bežne využívajú funkcie, ako je kalendár, spotreba energie, webový prehľadávač, fotoaparát Zadné zobrazenie, telefón, ako aj nabíjanie aplikácií na jednom mieste. Ak chcete odmietnuť otvorenú aplikáciu, môžete teraz potiahnutím potiahnutia nadol na obrazovku, zatiaľ čo opätovné otvorenie poslednej používanej aplikácie sa posúva smerom nahor.
• Najlepšie elektrické vozidlá v predaji
Aby sa uľahčilo používanie ovládacích prvkov podnebia, schopnosť zapnúť alebo vypnúť systém zapnúť alebo vypnúť bez otvorenia úplného menu. Ďalšie funkcie, ako napríklad ohrievače pre volanty, zadné sedadlá a stierače sa premiestnia do jednej jednoduchej časti ponuky.
Predtým bolo možné iba iniciovať aktualizáciu softvérovej aplikácie na vlastnej obrazovke vozidla. Revidovaná mobilná aplikácia Tesla však umožňuje jednotlivcom na diaľku predstaviť akýkoľvek typ aktualizácií zo svojho smartfónu. Ďalšie vylepšenia aplikácie tiež umožňujú odosielanie miest mapovania priamo z aplikácie do navigačného systému vozidla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *