Nový Porsche Macan s cenou od 48 750 GBP


Porsche spustil novú verziu MacAN S., ktorý je k dispozícii na objednávku teraz, pričom ceny začínajú na 48 750 GBP.
MACAN S, ktorý je poháňaný novo vyvinutým preplňovaným 3,0-litrovým motorom V6, produkuje 349 koní a krútiaci moment 480 Nm-14 koní a 20nm viac, ako je model, ktorý nahrádza. Ak je vybavený voliteľným balíkom Sport Chrono, nový Macan S zrýchli z 0-62 mph za 5,1 sekundy a bude sa doplniť rýchlosťou 156 mph.
Reklama – článok pokračuje nižšie

• Nová recenzia Porsche MacAN 2019
Porsche hovorí, že ďalší výkon je vďaka revidovanému rozloženiu turbodúchadla. Nemecký výrobca sa rozhodol namontovať turbo s dvojlôžkom medzi brehmi valcov motora V6 spoločnosti Macan. Výsledkom je, že výfukové plyny majú menšiu vzdialenosť na cestovanie, čo Porsche tvrdí, že zvyšuje citlivosť a silu.
12

MACAN S tiež prijíma množstvo vylepšení podvozku vrátane osvetlených jarných vidlíc, šírky pneumatík, nových brzdy, aktualizovaných protivzdušňových tyčí, nového výšky nastaviteľného vzduchového odpruženia a aktívneho ovládacieho systému tlmiča Porsche. Diferenciály krútiaceho momentu sú k dispozícii ako voliteľná extra.
ZDARMA, MACAN S prichádza s LED svetlometmi, informačným systémom 10,9 palca a hotspotom WiFi.
Voliteľné doplnky zahŕňajú športový volant (vypožičaný od 911), asistent dopravnej zápchy, vyhrievané predné čelné sklo a ioniser a filter tuhých znečisťujúcich látok, ktoré údajne zlepší kvalitu vzduchu vo vnútri kabíny.
Čo si myslíte o novom Porsche Macan S? Dajte nám vedieť v sekcii komentárov nižšie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *