Vyšetrovatelia jazdy môžu získať telové kamery po útokoch neúspešných kandidátov


, ktorí jazdia na skúšobných skúškach, by mohli byť poskytnuté telové kamery po tom, čo neúspešní kandidáti mali útoky.
Približne 240 skúšajúcich bolo v roku 2016 fyzicky alebo verbálne zneužitých, o tretinu v predchádzajúcom roku. Na testerov automobilov DVSA sa vyskytlo ešte viac 60 útokov, ako aj na dôstojníkov vymáhania ciest.
• Praktické tipy na testovanie jazdy: Presne to, ako to funguje, ako aj naše vedenie pre absolvovanie
Reklama – krátky článok pokračuje nižšie

Vládna spoločnosť teraz skúša fotoaparáty nosené v tele pre zamestnancov front-line. Najprv budú poskytnuté pracovníkom cestnej premávky, ale môžu byť zavedené tak, aby zahŕňali skúšobných skúšok, ak sú účinné.
DVSA sa tiež zaviazala prinútiť urážlivých žiakov, ktorí sa zúčastnia ďalšieho testu na inom mieste, ako aj zaručené, že odovzdá všetky udalosti rizík, ako aj útoky na políciu.
V marci kandidát na vodičský test v West Yorkshire, ktorý bol požiadaný, aby zastavil svoje vozidlo po spáchaní niekoľkých veľkých chýb, prisahal na skúšajúceho a divoko prešiel cez dvojitú vozíku. Skúšajúci musel na zastavenie vozidla využívať dvojité ovládacie prvky. Chuffeur bol zakázaný z tohto testovacieho centra a bude dohliadaný na budúce testy.
Gareth Llewellyn, generálny riaditeľ DVSA, povedal: „Som nesmierne šťastný z mojich kolegov v DVSA, z ktorých všetci sú mimoriadne ťažké, aby vám pomohli zostať bez rizika na britských cestách. . Naša správa je odstránená – čokoľvek sa stalo, nevyužívajte ju na našich zamestnancov. Ak tak urobíte, tlačíme za najsilnejšie možné sankcie. “
Hovorca RAC Road Security Pete Williams povedal: „Skúšajúci v DVSA hrajú dôležitú funkciu pri zabezpečovaní bezpečnosti šoférov, ako aj automobilov na našich cestách. Verbálne a fyzické zneužívanie sa stretávajú s extrémne ľuďmi, s ktorými sa snažia pomôcť.
„Väčšina britských šoférov a jednotlivcov z cestnej premávky bude srdečne podporovať metódu nulovej tolerancie takéhoto správania.“
Mali by byť vedúcimi pracovníkmi poskytnuté mimoriadne zabezpečenie v type telových kamier? Povedzte nám, čomu veríte nižšie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *