Štrajkujúci koncept Citroen C4 Cactus Aventure odhalený


Toto je koncept Citroen C4 Cactus Aventure. Je to pozoruhodná, terénna interpretácia nedávno odhaleného kaktusu C4 a práve debutovala na Ženevskej motorickej show spolu so štandardným modelom, na ktorom je založený.
Zmeny pre tento nový koncept zahŕňajú zvýšené zavesenie a rozšírené oblúky kolies, ktoré pomôžu vyhovieť objemnejším terénnym pneumatikám. Citroen tiež dal koncepcii Aventure kovový bulbar vpredu, pokrytý ochranným čalúnením. Pridal sa aj na mieru na mieru strešná schránka s vstavanými bodovými svetlami.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Ak nepridávanie všetkých terénnych dobrôt nestačilo, Citroen tiež zdobil koncept Aventure v nápadnej bielej a žltej farbe, so zodpovedajúcimi maskovacími nálepkami.
Pravdepodobne však tento koncept zostane len taký – neexistuje žiadny náznak, že koncept aventúry bude uvedený do výroby.
Štandardný kaktus C4 sa však dostane do showroomov. Model stanovil tému pre budúce C-line Citroens, ktorý ponúkne zvýšený priestor a praktickosť, ale s podstatne minimalizovanými prevádzkovými nákladmi vďaka kreatívnemu baleniu a zníženiu hmotnosti.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *