Audi Q8 Sport Idea získa infotainment Android na Google I/O


Audi poskytla to, o čom verí Športová myšlienka Q8 bola odhalená začiatkom tohto roka na Geneva Motor Show.
Spoločnosť Android System spoločnosti Google už vsadila svoj poistný nárok na kúsok trhu s motorom pomocou systému Android Auto – systémom zrkadla smartfónov podobný spoločnosti Apple CarPlay.
7

Teraz však spoločnosť Audi spolupracovala so spoločnosťou Google na každoročnom summite I/O Innovation Giant, aby predstavila športový nápad Q8 s kokpitom, ktorý je úplne poháňaný softvérom, s plynule integrovanými aplikáciami, ako sú napríklad Google Maps, Spotify and Google Assistant. Všetky informácie môžu byť zobrazené priamo pred vodičom, pretože obrazovka online kokpitu je tiež integrovaná do nastavenia Android.
Reklama – článok pokračuje nižšie

Viac ako 1,4 miliardy majiteľov smartfónov využíva slúchadlo s Androidom, takže Audi verí, že využívanie softvérovej aplikácie na vývoj infotainmentových systémov v aute má obrovský potenciál.
Audi Q8 Sport Idea ukážky horúce nové SQ8 SUV
Q8 sa dostane do výroby budúci rok, športový nápad sa však líši od svojho detroit exponovaného súrodenca s silnejšou hybridnou hnacou súpravou, ako aj pretekárskym, aerodynamickým bodom.
Už niekoľko mesiacov sme pochopili plány Audi na horúcu Q8. Podnik mimoriadne len nedávno zvykol na ochranné známky názvu SQ8, ako aj keď sa pýtal na SQ8 v Detroite v januári, člen predstavenstva Audi pre predaj, ako aj marketing, Dietmar Voggenreiter povedal: „To je niečo, čo by som chcel urobiť.“

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *