Nový 2018 Aston Martin DB11 Volante odhalený


Aston Martin odhalil nový DB11 Volante, konvertibilnú verziu svojho vlajkového športového automobilu, ktorý bude predstavený v prvom štvrťroku 2018, ktorý stojí od 159 900 GBP.
Konvertibilný zdieľa presne tú istú spojenú hliníkovú štruktúru, ktorá tiež podporuje kupé DB11; Dodáva sa výlučne s 4,0-litrovým Turbo V8 s hmotnosťou 503 k 4,0 litru-NO V12 Volante nebude k dispozícii. Sila sa privádza do zadnej nápravy, ktorá má obmedzený diferenciál sklzu, s osemstupňovou automatickou prevodovkou s lopatkou.
Reklama – článok pokračuje nižšie

• Najlepšie konvertibilné vozidlá v predaji
Aston Martin odišiel s tradičnou materiálovou strechou, ktorá sa skladá skôr z ôsmich vrstiev, a nie s šikovným skladacím kovovým usporiadaním. Kapucňa trvá 14 sekúnd, kým sa digitálne sklopí za zadnými sedadlami, ako aj 16 sekúnd na zvýšenie. Môže sa prevádzkovať s kľúčom zapaľovania na zastavení okrem pohybu až rýchlosťou 31 mph.
22

Uskutočnili sa dôkladné testovacie postupy, aby sa predĺžila životnosť materiálovej strechy a minimalizovala opotrebenie a roztrhnutie. Spoločnosť Aston uvádza, že v komorách počas poveternostných podmienok vykonala viac ako 100 000 cyklov, aby simulovala 10 rokov využívania v oblasti mesiaca.
Aston pridal posilnenie volante, aby sa kompenzovalo odstránenie strechy – v procese cez kupé sa pridalo 115 kg pridanej hmotnosti. Aston však tiež špecifikuje, že Soft-Top DB11 je o 26 kg ľahší a o 5 percent tuhejší ako jeho predchodca, db9 volante.
Výkon je do istej miery ovplyvnený v dôsledku pridanej hmotnosti; Najvyššia rýchlosť so strechou nahor zostáva 187 mph, čo je presne rovnaké ako kupé V8, avšak 0-62 mph je desatina dole nad kupé pokrývajúcim referenčný sprint za 4,1 sekundy.
22

Štandardné zariadenia na mäkkom vrchole zahŕňajú kožený interiér s hlavičkou Alcantara, ako aj nové kožené dvere, ako aj vložky stredovej konzoly. Vyhrievané sedadlá, predné a parkovacie snímače zadných automobilov okrem 360-stupňového parkovacieho fotoaparátu s obklopeným výhľadom sú tiež namontované.
Zdá sa, že priestor pre prispôsobenie, ako aj výber na db11 volante, so 70 súkromnými možnosťami pre zákazníkov DB11 volante. Medzi takéto voľby patrí sedem rôznych variácií 20-palcových kolies, štyri farby pre brzdové stromery, ako aj 11 praktických možností, ako je automatické parkovanie, otvárač garážových dverí, ako aj sviatok Aston Martin s držiakom.

DB11 volante stojí od 159 900 GBP, čo je prémiou 15 000 GBP oproti kupé DB11 V8, ako aj o 2 000 GBP viac ako V12.
Čo veríš novému Aston Martin DB11 Volante? Pochopme v sekcii komentárov nižšie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *