„20-ročná záruka je ponúkaná v USA, rovnako ako by mohla byť pre Veľkú Britániu viazaná“


, vložil som niekoľko situácií kĺbov západne od Miami druhý deň. Rick, ako aj situácia Rita (nikdy nepoužíva kovbojský klobúk, nikdy ju nezoberie) sú mega-dealéri. Sú multifranchistické, ako aj vlastné a prevádzkujú automobilové centrum pol hodiny od letiska v Miami.
Pravda je taká, že keď som počul o ich službe a videl som to na mape v blízkosti Everglades, čakal som niečo trochu lepkavé, staré inštitúcie, ako aj v nesprávnej časti mesta. Nemohol som to však dostať – alebo oni – oveľa viac zle.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Keď som išiel na ich kolosálne aj vynikajúce priestory, zdalo sa to väčšie a oveľa vynikajúce ako veľa z malých až stredných vozidiel a ústredia obchodných automobilov, ktoré som skontroloval po celom svete. Rick aj Rita sú takí veľký, že sú oveľa viac motorového trhu ako obchod s motorom.
• Štvrtina rýchlostných kamier Spojeného kráľovstva sa zmenila
Prečo sa zastaviť na mieste situácie? Pretože som počul, že poskytuje 20-ročnú „záruku z tovární“ pri každom novom Hyundai, ktorý predáva. Rick a Rita dokonca presne uvádzajú, koľko takého krytu stojí za normálneho klienta – 4 128 dolárov (2 677 GBP). Existujú samozrejme podmienky, ako aj podmienky. Spoločnosť Hyundai sa dnes musela prekonať 200 000 míľ medzi rokom 2015, ako aj – ako aj – uhádli ste – existujú prísne podmienky na tom, kto môže počas záručného obdobia obsluhovať automobil.
Takéto politiky fungujú hlavne v Rickovi, ako aj v prospech Rity-títo tvrdohlaví podnikatelia by neposkytovali pokrytie v hodnote tisícov, ak nezaväzujú klientov, aby sa vrátili na workshopy Case na desať rokov, aby strávili ešte oveľa viac Tisíce na servis.
• Presne ako zošrotovať auto: všetko, čo potrebujete vedieť
Ponuka, ako je táto, produkuje veľa kladov a nevýhody. Rovnako ako aj nezodpovedané otázky. Ako bude 19-ročný 19-ročný, 190 000 míľový Hyundai, ktorý fúka jeho motor skutočne vybavený novou napájacou jednotkou, ktorá je v predvečer 20. narodenín?
Nebuď však nevďačný ani skeptický. Klienti sú určite oveľa lepšie s 20-ročným krytom ako bez neho. Bude teda v dohľadnej dobe dodržiavať obchodné zastúpenie britského Hyundai s Rickom a veľkorysým príkladom Rity? Nie, bohužiaľ. Príbeh však nekončí. Dlhodobejšie, chápem, že kupujúci Briti-s Rickom a Ritou Assist-môžu byť použité nové autá a nákladné autá s podobnými 20-ročnými zárukami. Áno, verte Hyundai. Avšak tiež verte Kia … plus temná koňa, ktorá je Mitsubishi.

Pokúšala by vás 20-ročná záruka k novému autu? Dajte nám vedieť!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *