New York Motor Show 2019: Novinky Round-Up a všetky autá


Motorová show v roku 2019 prešla a my máme kompletného sprievodcu všetkým, čo sa objavilo v Big Apple. Od roku 1987 sa podujatie koná v kongresovom centre Jacob Javits na Manhattane, pričom sa predstavenie prebieha každoročne od prelomu 20. storočia.
Reklama – článok pokračuje nižšie

Ako by ste mohli očakávať, motorová výstava v New Yorku je zvyčajne zameraná na americký trh. V predchádzajúcich rokoch dominovali na podlahe V8S, SUV a vozidlá na vyzdvihnutie, pričom sa objavili iba niekoľko modelov relevantných pre európskych kupujúcich. Tento rok sa však vyskytla širšia škála segmentov so všetkým, od malých, ekonomických salónov po stredne motorové športové autá.
Prejdite dole nižšie pre všetky veľké správy z tohtoročnej show …
New York Motor Show 2019: A-Z
Ford
• Ford Escape/Kuga
Úplne nový Ford Escape debutoval v New Yorku. Vzhľadom na vstup do britského trhu v decembri tohto roku, odznak ako Ford Kuga, obsahuje čerstvú techniku, prepracovaný exteriér a nový hybridný hybridný hybridný pohonný úsek 223 koní 223 koní 223 koní 223 koní. mpg.
Genéza
• Koncept mincovne Genesis
Dajte si pozor na mini! Luxusná značka spoločnosti Hyundai, Genesis, odhalila svoje plány vstúpiť na trh s automobilmi s koncepciou mincovne. All-elektrické auto snívali európske a kórejské dizajnérske štúdiá značky, a hoci neboli zverejnené žiadne podrobnosti o pohonnej jednotke, tvrdí, že mincovňa bude schopná pokryť 200 míľ za jediný poplatok.
Hyundai
• Hyundai Sonata • Hyundai Miesto konania

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *