Prázdniny na vodíne s Mercedes Idea Sprinter F-Camper Van


Mercedes odhalili novú ukážku pre svoju inováciu vodíka F-buniek v tvare karavanu F-buniek Idea Sprinter F-bunka. Výskumná štúdia je založená na variante hlavy traktorov najnovšej ocenenej dodávky Sprinter, a je vybavená základným telom konverzie Camper Van cez hi-tech jednotlivý systém.
Reklama – článok pokračuje nižšie

Inovácia v tomto špeciálnom sprintere je pokrokom, ktorý už bol videný v Mercedes GLC F-bunke, ako aj v tomto modeli, výkon pochádza z zásobníka palivových článkov, ktorý sedí pod kapotou, kde by bol dieselový motor normálne. Elektrina, ktorú vyrába, sa potom odošle na elektrický motor namontovaný na zadnej strane, ako aj prevodovku, ktorá sa týka 197 koní.
• Mercedes Esprinter Electric Van Review
Tam, kde sa sprinter F-bunka líši od verzie GLC, je množstvo vodíka, ktoré môže prenášať. Pod podlahou sú tri nádrže, ako aj štvrtý vzadu, ktoré sa integrujú tak, aby jej umožnili priniesť 8,4 kg vodíka, čo poskytuje tejto karavanu potenciálnu rozmanitosť 310 míľ nulových emisií. Sprinter F -buniek má tiež batériu – podobnú batérii objavenému v nadchádzajúcom esprinter, ktorý môže poskytnúť ďalších 19 míľ dosahu.
Ďalšou výhodou systému vodíkového paliva je to, že jednotlivci už nebudú vyžadovať objavenie vonkajšieho napájania na napájanie MOD CONS, ktoré sa zvyčajne objavia v karavanovej dodávke. Namiesto toho sa elektrina, ktorá sa používa na pohon sprinteru, môže byť tiež použitá na pohon chladničky, sporáka a teplej vody na palubnú sprchu. To znamená, že jednotlivci už nebudú zistiť, že je potrebné sa postaviť v kempe, ako aj bojovať s predĺžením vedie k získaniu energie do svojho mobilného domu.
Obrovským problémom s myšlienkou Sprinter F-C-bunka je, samozrejme, súvisí s nedostatkom zariadení, ktoré majú ísť so svojou technológiou vodíkových palivových článkov. S menej ako hrsťou plniacich staníc vo Veľkej Británii bude tento karavan výklenkom, ak sa Mercedes rozhodne uvedomiť ich do výroby.
Chytia sa kempervans poháňaný vodíkom? Pochopme vám váš pohľad v komentároch …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *