Nové obmedzené audi RS 4 Bronzové vydanie prichádza


Audi facelifetovalo v roku 2019 Avant RS 4 Avant, ale nestrácal čas na vynájdenie verzie „Bronze Edition“ v limitovanej edícii, ktorá dodáva ďalšie vybavenie ako konvenčné a niektoré kozmetické vylepšenia. Urobí sa iba 25 príkladov edície Avant Bronze Rs 4, z ktorých každá stojí 82 395 GBP.
Exteriérové ​​detaily, ktoré označujú bronzovú edíciu z konvenčného Avanta Rs 4, sú 20-palcové bronzové zliatinové kolesá, matný uhlíkový spojler a zadný difúzor. Vesuvius Gray Paint je exkluzívny aj pre Bronzové vydanie.
Reklama – článok pokračuje nižšie

• Najlepšie rýchle automobily s nehnuteľnosťami 2020
Interiér obsahuje najnovšiu 10,1-palcovú dotykovú obrazovku Audi a vylepšenú verziu zvukového systému Bang & Olufsen. K dispozícii je tiež bronzové šitie na kožených športových sedadlách, volante a Gaiterovej páke.
2,9-litrový preplňovaný motor V6 produkuje rovnaký krútiaci moment 444 koní a 600 Nm ako v konvenčnom RS4 Avant, čo vedie k 0-62 mph 4,1 sekundy a najvyššej rýchlosti 155 mph. Výkon sa posiela na všetky štyri kolesá prostredníctvom osemstupňovej automatickej prevodovky. Výfuk RS (zvyčajne voliteľný extra 1 250 GBP) sa pridá ako konvenčný k bronzovej edícii.
Dodávky edície Audi Bronzovej edície Rs 4 pre predajné zastúpenia Audi sa začnú budúci mesiac.
Aký je váš obľúbený výkonnostný majetok? Dajte nám vedieť v komentároch nižšie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *