Nová 1,5 milióna GBP Bentley Bacalar zobrazená v rozsahu farieb


Bentley poskytla Lucky 12 majiteľom ultra obmedzeného behu Bacalar nejaké jedlo za verenie vydaním niekoľkých príkladov prispôsobenia 1,5 milióna GBP (plus dane (plus dane (plus dane (plus dane (plus dane (plus dane (plus dane. ) roadster.
Zatiaľ čo všetkých 12 príkladov ponúkaného Bentley Bacalar pred tým, ako akýkoľvek typ klientov videl vozidlo v uhlíkových vláknach, títo klienti nebudú môcť vidieť vozidlo dlho dlhšie, pretože značka musela vypnúť svoju továreň, pretože z koronavírusovej pandemiky.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

V dôsledku toho Bentley vytvoril pre nový model šesť príkladov. Obrázky môžete vidieť v našej galérii, ale obsahujú „Clerkenwell“; tradične vyzerajúci dizajn s hlbokým ekologickým vonkajším povrchom, ako aj s hranicami dreveného lemovania vo vnútri, ako aj „Fulton“; Bohatý červený dizajn s čiernou aj červenou kabínou.
Nový Bacalar, ktorý si požičiava svoje nezvyčajné meno z jazera v Mexiku, je prirodzeným súperom s nedávnou McLaren Elvu, ako aj s rýchlym Speedsterom Aston Martin V12.
Open Cockpit Bentley (neexistuje strecha (neexistuje strecha), ktorá bola postavená tak, aby predstavila ašpiráciu divízie Bentleyho na mieru Mulliner. Krme do dverí sa požičiavajú z hlavného modelu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *