Mercedes GLC facelift sa prvýkrát špehoval


Mercedes GLC Facelift bol pozorovaný testovaním skôr, ako zasiahne showroomy za približne 12 mesiacov. Mnohé zmeny by mali odrážať tie, ktoré boli uvedené do nedávno aktualizovanej triedy C, takže očakávajte vylepšenú techniku ​​interiéru a po prvýkrát vo Veľkej Británii, plug-in hybridná verzia.
Zasahovanie tejto testovacej muly ukazuje, že vylepšenia štýlu sú jemné. Pre prednú mriežku je revidovaný dizajn, svetlomety majú novú grafiku osvetlenia a nárazníky dostanú menšie vylepšenia.
Reklama – článok pokračuje nižšie

• Najlepšie SUV a crossovers 2018
Vo vnútri sa zmeny zameriavajú na aktualizovaný informačný systém. Naše špionážne obrázky ukazujú väčšiu 10,25-palcovú obrazovku umiestnenú na hornej časti palubnej dosky a kliknuté koleso starého automobilu, ktoré sa nachádza na stredovej konzole, bolo vykopané pre dotykový dotykový dotyk inšpirovaný A. Očakávajte viac dotykových ovládacích prvkov na volante a možnosť digitálnej prístrojovej dosky s digitálnym prístrojom 12,3 palca namiesto tradičných analógových číselníkov.
3

Revidovaný GLC by mal získať osviežený rozsah motorov, pričom by používal aspoň niektoré z pohonných látok z triedy C. Najvýznamnejším by mohol byť plug-in hybrid, ktorý bude prvýkrát k dispozícii na pravej jazde. Je pravdepodobné, že bude odznak GLC 350 E a mal by zmiešať elektrický motor s benzínovým výkonom-hoci Mercedes by sa mohol rozhodnúť ponúknuť aj nový dieselový elektrický PHEV, ktorý sa zavádza v revidovanej triede C.
Bez ohľadu na typ paliva, hybridný GLC stratí časť svojej kapacity batožinového priestoru; Očakávajte, že 550-litrový zaťaženie vozidla sa dostane na 40-litrový zásah, aby sa vytvoril priestor pre batérie pod podlahou.
Tradičné varianty benzínu a nafty GLC budú pokračovať a zdieľajú mnohé z rovnakých 2,0-litrových jednotiek nedávno predstavených triede C.
Čo si myslíte o špionážnych záberoch Mercedes GLC? Dajte nám vedieť v sekcii komentárov nižšie …

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *