Nové sedadlo v Ženeve viazanom na SUV Idea


Sedadlo vydalo jemný upútavkový obrázok nového vozidla Idea, ktorý uvidíme na motorovej show v roku 2015, ako aj pravdepodobne napíše základ základu dlhoročnej firmy -Očakávala rozmanitosť SUV. Nissan Qashqai Rival vyzerá, že sa má predávať v roku 2016 na základe súčasného Leon Hatchbacka, s ďalšími dvoma SUV, ktoré budú nasledovať.
Reklama – príspevok pokračuje nižšie

Španielska firma udržiava po zverejnení obrázka upútavky na svoj účet Twitter akýkoľvek typ ďalších podrobností. Je pre nás kúsok, že to bude oveľa viac verzia jednej z crossoverov, o ktorých sme už nejaký čas pochopili.
Predchádzajúce automobilové odhalenie vykresľovania SUV SEV presne ukazuje, ako to môže vyzerať, s domácnosťou firmy, ako aj s posilnenými ostrými linkami pre oveľa tvrdší vzhľad. Obchodný manažér Jurgen Stackmann, ktorý nám minulý rok vystavil plány, aby sa do zostavy v najbližších rokoch pripojili tri SUV.
Stackmann nám povedal, že sedadlo sa nakoniec stane Ibiza, Leon a SUV Business so štvrtým stĺpom zloženým z MII, Toleda a Alhambra. Odhaľoval, že neexistovala žiadna peňažná motivácia vrátiť sa na klesajúci trh salónov. Tento crossover v strednej veľkosti bude najprv debutovať, nakoniec však uvidíme oveľa kompaktnejší súper Renault Captur, ako aj väčší, potenciálne sedemmiestny SUV na zvládnutie Hyundai Santa Fe.
Budeme mať celý príbeh 3. marca, keď sa zábaly z toho v Ženeve naplnia.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *